Ryhmien kuvaukset kevät 2024

Lasten temppujumppa (5-6 v) Kuva: Suomen voimisteluliitto

Lasten temppujumppa (5-6-v) maanantaisin 

Lasten temppujumpassa liikkumisen iloa kivassa porukassa. Harjoittelemme liikkumistaitoja, vauhtia ja hidastamista, kiipeilyä, pomppuja ja palloilua, kehonhallintaa ja ryhmätaitoja ilon ja kannustuksen kautta. Liikumme paljain varpain. Vesipullo seikkailumatkaan mukaan.
Ohjaajana fysioterapeutti Hannaleena Kivimäki ja Johanna Mäkinen


Kehonhallinta ja -huolto Kuva: Suomen voimisteluliitto

Kehonhuolto ja -hallinta (aikuiset ja ikäihmiset) maanantaisin 

Mitä paremmin hallitset kehosi, sen pienemmällä huollolla pärjäät! Fysioterapeutin ohjaamaa, kaikille aikuisille sopivaa kehonhallintaa ja -huoltoa matalalla kynnyksellä ja hyvällä musiikilla. Käytämme välillä kuminauhoja, pikkupalloja, jumppakeppejä. apuna. Et tarvitse mukaan kuin halutessasi oman kuminahan, alustan, sisäkengät ja vesipullon. Tervetuloa hyväntuuliseen  ja rentoon porukkaan!


Ohjaajana Hannaleena Kivimäki

Akro (7-15 v) Kuva: Suomen voimisteluliitto

Akro (7-15-v) tiistaisin 

Monipuolista ja hauskaa harjoittelua leikkien avulla sekä lattialla ja eri välineillä/telineillä. Tutuksi tulevat mm kuperkeikat, kärrynpyörät, marakatit, voltit ja pyramidit! 

Ohjaajana fysioterapeutti Mari Heinola

Kahvakuula ja syke (aikuiset ja yli 15-vuotiaat) tunti on tehokas ja monipuolinen! Tunnilla saat myös vaihtoehtoja liikkeisiin ja kaikki tekevät oman kunnon mukaan!

Lihaskunto / Tehotreeni (aikuiset ja yli 15-v) tiistaisin 


Vaihtelevia treenejä lihaskunnon, kestävyyskunnon ja liikkuvuuden lisäämiseksi. Liikkeet tehdään omaan tahtiin jokainen omalla kuntotasollaan. Tarvittavat välineet löytyvät koululta. Ohjaaja antaa aina liikkeistä vaihtoehtoja ja kannustaa jokaista tehokkaaseen, mutta turvalliseen treeniin. 


Ohjaajana fysioterapeutti, Personal Trainer Mari Heinola 


Lihashuolto tiistaisin


Rauhallista kehonhuoltoa välineillä sekä ilman välineitä erilaisia tekniikoita mukavasti vaihdellen. Tuntia varioidaan myös asiakkaiden toiveiden pohjalta. Esim. Dynaamista venyttelyä, keppijumppaa, venyttelyä vaihtelevia tekniikoita käyttäen, liikehallintaharjoittelua, tukilihasten herättelyä yms.


Ohjaajana fysioterapeutti ja Personal Trainer Mari Heinola.

Kaikki mukaan liikkumaan!
Liikkakerho sopii mainiosti kaikille 3-4-vuotiaille ensimmäiseksi harrastukseksi

Liikkari 3-4v torstaisin


3-4 vuotiaiden liikkarissa opetellaan liikunnan, leikin ja musiikin avulla monenlaisia liikuntamuotoja ja taitoja. Musiikin avulla saadaan rytmitystä liikkumiseen sekä se auttaa rauhoittumiseen. Leikin avulla lapsi innostuu ja kiinnostuu paremmin  ja oppii paljon uutta. Joka kerta on erilainen, sisältöön kuuluu pallon käsittelyä, erilaisia temppuja temppuradalla, leikkivarjolla leikkimistä, erilaisia liikkumistyylejä, kuntopiiriä yms. muuta mukavaa puuhaa lasten toiveita kuunnellen.
Ohjaajina Heli ja Emilia Puranen


Hikijamit torstaisin


Hiki pintaan ja hymy huulille! Tanssitaan jamitellen eli heilutaan ja hetkutellaan helppojen koreografioiden mukana tai freestylenä. Tunnilla vuorottelevat rento jammailu ja lihaskuntoliikkeet. Tunti sopii myös vasta-alkajille!  
Hikijamit on lyhytkurssi joka loppuu 22.2. 
Mukaan pääsee 5 € / kerta!  
Ohjaajana Hanna Kervinen 

Tervetuloa miehet ja naiset pelaamaan lentopalloa mukavassa seurassa!

Lentopallo sunnuntaisin 


Kuntoilua lentopalloa pelaten, kevään ajan pelaamme Alhoniityn koululla Nokialla! 
Vastuuhenkilöinä Reija Saarinen ja Heli Puranen

Perheliikunta joka toinen sunnuntai 

Tule liikkumaan yhdessä oman ja muiden perheiden kanssa! 
Perheliikunta on parittomien viikkojen sunnuntaisin.

HINTA: 3e/perhe/kerta. Ei ennakkoilmoittautumista! 
Tunnin ajan salin välineet, kuten puolapuut, patjat, trampoliini ja  monenlaiset pallot ovat käytössä ja jokainen lapsi liikkuu oman vanhemman valvonnassa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan! 

Liikunnan iloa koko perheelle!