Ryhmien kuvaukset syksy 2023

Lasten temppujumppa (5-6 v) Kuva: Suomen voimisteluliitto

Lasten temppujumppa (5-6-v) maanantaisin 

Lasten temppujumpassa liikkumisen iloa kivassa porukassa. Harjoittelemme liikkumistaitoja, vauhtia ja hidastamista, kiipeilyä, pomppuja ja palloilua, kehonhallintaa ja ryhmätaitoja ilon ja kannustuksen kautta. Liikumme paljain varpain. Vesipullo seikkailumatkaan mukaan.
Ohjaajana fydioterapeutti Hannaleena Kivimäki ja Johanna Mäkinen


Kehonhallinta ja -huolto Kuva: Suomen voimisteluliitto

Kehonhuolto ja -hallinta (aikuiset ja ikäihmiset) maanantaisin 

Mitä paremmin hallitset kehosi, sen pienemmällä huollolla pärjäät! Fysioterapeutin ohjaamaa, kaikille aikuisille sopivaa kehonhallintaa ja -huoltoa matalalla kynnyksellä ja hyvällä musiikilla. Käytämme välillä kuminauhoja, pikkupalloja, jumppakeppejä. apuna. Et tarvitse mukaan kuin halutessasi oman kuminahan, alustan, sisäkengät ja vesipullon. Tervetuloa hyväntuuliseen  ja rentoon porukkaan!


Ohjaajana Hannaleena Kivimäki

Akro (7-15 v) Kuva: Suomen voimisteluliitto

Akro (7-15-v) tiistaisin 

Monipuolista ja hauskaa harjoittelua leikkien avulla sekä lattialla ja eri välineillä/telineillä. Tutuksi tulevat mm kuperkeikat, kärrynpyörät, marakatit, voltit ja pyramidit! 

Ohjaajana fysioterapeutti Mari Heinola

Kahvakuula ja syke (aikuiset ja yli 15-vuotiaat) tunti on tehokas ja monipuolinen! Tunnilla saat myös vaihtoehtoja liikkeisiin ja kaikki tekevät oman kunnon mukaan!

Tehotreeni (aikuiset ja yli 15-v) tiistaisin 


Vaihtelevia treenejä lihaskunnon, kestävyyskunnon ja liikkuvuuden lisäämiseksi. Liikkeet tehdään omaan tahtiin jokainen omalla kuntotasollaan. Tarvittavat välineet löytyvät koululta. Ohjaaja antaa aina liikkeistä vaihtoehtoja ja kannustaa jokaista tehokkaaseen, mutta turvalliseen treeniin. 


Ohjaajana fysioterapeutti, Personal Trainer Mari Heinola 


Lihashuolto tiistaisin


Rauhallista kehonhuoltoa välineillä sekä ilman välineitä erilaisia tekniikoita mukavasti vaihdellen. Tuntia varioidaan myös asiakkaiden toiveiden pohjalta. Esim. Dynaamista venyttelyä, keppijumppaa, venyttelyä vaihtelevia tekniikoita käyttäen, liikehallintaharjoittelua, tukilihasten herättelyä yms.


Ohjaajana fysioterapeutti ja Personal Trainer Mari Heinola.

Pallokerhossa on kivaa ja kaikki takuulla pelaavat!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kepparikerho keskiviikkoisin


Opetusta, itsenäistä treeniä, esteiden ylitystä, kouluratsastusta, kisoja, leikkejä ja kaikkea hauskaa. Omat kepparit mukaan! Tervetuloa!
Ohjaajat Miisa, Sara ja Verna, paikalla aina myös täysi-ikäinen valvoja


Liikkari 6-9v  keskivikkoisin 


Leikkiä ja liikunnan riemua eri lajeja kokeillen: nerftaistelua, salibandyä, temppurataa, koripalloa, futsalia, lentopalloa, sulkapalloa, tennistä, pesäpalloa.. joka kerralla eri ohjelma. 

Ohjaajina Tiina ja Miika Hyvärinen


Pallokerho 10-15v keskiviikkoisin


Jokaisen kerran aluksi jokainen saa esittää toivelajin ja yhdessä päätetään mitä lajeja pelataan, yhdellä tunnilla laji saattaa vaihtua montakin kertaa toiveista riippuen.
Ohjaajina Tiina ja Milja Hyvärinen

Liikkakerho sopii mainiosti kaikille 3-4-vuotiaille ensimmäiseksi harrastukseksi

Liikkari 3-4v torstaisin


3-4 vuotiaiden liikkarissa opetellaan liikunnan, leikin ja musiikin avulla monenlaisia liikuntamuotoja ja taitoja. Musiikin avulla saadaan rytmitystä liikkumiseen sekä se auttaa rauhoittumiseen. Leikin avulla lapsi innostuu ja kiinnostuu paremmin  ja oppii paljon uutta. Joka kerta on erilainen, sisältöön kuuluu pallon käsittelyä, erilaisia temppuja temppuradalla, leikkivarjolla leikkimistä, erilaisia liikkumistyylejä, kuntopiiriä yms. muuta mukavaa puuhaa lasten toiveita kuunnellen.
Ohjaajina Heli ja Emilia Puranen


Sulkapallo torstaisin


Kuntoilua sulkapalloa pelaten
Vastuuhenkilönä Anu Maijala

Tervetuloa sulkapalloilemaan yksin tai kaverin kanssa!

Kuntonyrkkeily torstaisinon liikuntamuoto, jonka liikkeet ovat samoja kuin nyrkkeilyssä. Laji on kuitenkin puhtaasti liikunnallinen, eikä siinä otella toista vastaan, vaan lyödään parin pistehansikkaita ja ilmaan varjonyrkkeilyä. Lajin suosio perustuu selkä- ja niskalihaksia rentouttaviin liikeratoihin, jotka rentouttavat tehokkaasti kipeytyneitä lihaksia, ja lievittävät sen ansiosta myös niskasta lähtevää säteilevää päänsärkyä ja erilaisia niska- ja hartiajumeja. Kuntonyrkkeily kehittää erityisesti hartia-, selkä-, keskivartalo- ja pakaralihaksia.

Ota mukaan omat nyrkkeilyhanskat ja juomapullo. Pistarit saa lainaan Tuiskulta! Tervetuloa uudet ja kokeneet konkarit tehokkaan kuntonyrkkeilyn maailmaan!

Ohjaajana Petri Haapasalo

Tervetuloa uudet ja kokeneet konkarit tehokkaan kuntonyrkkeilyn maailmaan!

Kuva: Suomen voimisteluliitto

Varoitus! Tähän lajiin saatat jäädä koukkuun :)
Tervetuloa miehet ja naiset pelaamaan lentopalloa mukavassa seurassa!

Lentopallo sunnuntaisin 


Kuntoilua lentopalloa pelaten
Vastuuhenkilöinä Reija Saarinen ja Heli Puranen

Perheliikunta joka toinen sunnuntai 

Tule liikkumaan yhdessä oman ja muiden perheiden kanssa! Perheliikunta on parittomien viikkojen sunnuntaisin.

HINTA: 3e/perhe/kerta. Ei ennakkoilmoittautumista! 
Tunnin ajan salin välineet, kuten renkaat, patjat, trampoliini ja pallopelivälineet ovat käytössä ja jokainen lapsi liikkuu oman vanhemman valvonnassa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita, salia voidaan jakaa osiin esimerkiksi jos osa haluaa pelata vauhdikkaammin. 

Liikunnan iloa koko perheelle!